Retourneren

Het kan voorkomen dat u de bestelling wilt retourneren.

  • Neem binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact met mij op om te melden dat u de bestelling terug wilt sturen. Dit kan via mail@markvanderwerf.nl of het contactformulier.
  • U hebt daarna 14 dagen de tijd om de bestelling te retourneren. U betaalt zelf de verzendkosten voor het terugsturen. U vindt het retouradres op de envelop of het pakketje waarin u de boeken hebt ontvangen.
  • In geval van een herroeping ontvangt u het bedrag (inclusief de verzendkosten voor het opsturen) binnen 14 dagen nadat u hebt aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug.

Wanneer u een product retour wil sturen, kunt u ook gebruik maken van dit modelformulier.

Het herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen. Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen. Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt.

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht kunt u het product binnen uiterlijk 14 dagen aan ons retourneren, inclusief een mededeling, zoals het ingevulde modelformulier dat u een beroep doet op uw herroepingsrecht.
Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.

Terugbetaling

In geval van een herroeping ontvangt u alle betalingen, inclusief leveringskosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt. U draagt zelf de kosten voor de retourzending. Wij schatten dat deze kosten maximaal € 5,00 zullen bedragen.

© 2017 - 2024 Meester Mark | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel