Survivalgids voor juffen en meesters

Artikel 1 van 6 Volgende

Deze webshop is tijdelijk gesloten. In andere winkels is de SURVIVALGIDS voor juffen en meesters natuurlijk gewoon te koop.

Zoals hier: BOL

Meester Mark ontdekte het tijdens zijn korte onderwijsloopbaan al snel: leerkracht zijn, dat is stukken moeilijker dan hij dacht. Want wat komt er veel bij kijken! Orde houden, omgaan met mondige ouders, eindeloos vergaderen, een almaar uitdijende administratie… Aan het eind van dag kon je hem opvegen.

Fris en fruitig
Hoe gaan andere juffen en meesters om met die hoge werkdruk? Hoe geven ze al hun leerlingen tijdens een razend drukke schooldag genoeg aandacht en komen ze tussendoor ook nog eventjes op adem? Kortom, hoe lukt het leerkrachten om jaar in jaar uit fris, fruitig en met veel voldoening les te geven?

De beste tips
Mark sprak erover met zo'n 200 leerkrachten uit alle hoeken en gaten van Nederland en verzamelde zo de beste tips en adviezen uit de praktijk. Je vindt ze in deze handige en humoristische gids (met prachtige illustraties van Nozzman). Onmisbaar voor iedereen die zich staande wil houden in het onderwijs!

Overal te koop
Het boek is onder meer bij Bruna, de Libris-winkels en Bol.com te koop. Via deze link bijvoorbeeld: BOL

Specificatie Omschrijving
ISBN13 9789021681269
Aantal pagina's 168
© 2017 - 2023 Meester Mark | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel